hypotheek belgie header

Wat kunnen wij voor u doen?

Het afsluiten van een hypothecaire lening is een belangrijke stap in uw leven, en daar zijn wij ons van bewust. Grote banken komen met mooie reclames, maar wilt u als een nummer behandeld worden, een reeds vaststaande 'standaard' hypotheek nemen en misschien teveel betalen?

Hypobelg begeleidt u persoonlijk in het zoeken naar het juiste krediet, volledig aangepast aan uw eigen profiel. Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. Meer info over de voordelen vindt u onderaan deze pagina.

 

HYPOTHEKEN

aankoop woning Aankoop van een woning
  Klik hier voor een gratis offerte voor een hypothecaire lening in Belgie, volledig aangepast aan uw persoonlijk profiel.
overname hypotheek Overname van een hypotheek
  Klik hier voor een gratis offerte voor de overname van uw lening, op de voor u meest voordelige manier.
 

PERSOONLIJKE LENINGEN

persoonlijke lening Persoonlijke lening
  Klik hier voor een gratis offerte voor een persoonlijke lening, volledige aangepast aan uw behoeften.
schuldcentralisatie Schuldcentralisatie
  Klik hier voor een gratis offerte voor een centralisatieplan voor uw schulden, op maat van uw keuze.
  wat kunnen wij voor u doen?

"Ik sta versteld van jullie voordelige maandtarieven!" - F.W., Belgische kredietverstrekker

"Voor Nederlanders werkelijk een uitstekende keuze!" - D.G., Belgische notaris

"Tegen deze voorwaarden kan geen enkele bank op..." - H.A., makelaar in Nederland

Hypobelg biedt u duidelijke informatie, gratis advies, goedkope formules, persoonlijk maatwerk en extra service.

Er zijn tegenwoordig verschillende kredietvormen op de markt. Om de voor u meest voordelige hypotheek te bepalen, dient er een grondige analyse uitgevoerd te worden van uw persoonlijke situatie. Allerhande factoren zoals lasten, inkomsten, toekomstige situatie, vroegere situatie, enz. bepalen mee welk krediet het best bij u past.

Maar wat zijn nu de voordelen van een onafhankelijke hypotheekverschaffer ten opzichte van een bank?

Eerst en vooral is het belangrijk te vermelden dat de meeste grote banken tegenwoordig bandwerk leveren. Wij bieden u echter maatwerk. Iedere situatie wordt afzonderlijk bekeken en de beste hypotheekvorm wordt voor u uitgezocht. Zo bent u zeker dat u de meest voordelige en goedkoopste formule heeft.

Een bank werkt met enkelvoudige hypotheekvormen. Wij kunnen u echter een combinatiehypotheek aanbieden, die de voordelen van verschillende formules combineert. Zo komt het voor u weer voordeliger uit. Waar een bank slecht één aanbieder heeft (zichzelf), werken wij samen met 19 verschillende banken en maatschappijen, zodat we de juiste combinatie en hypotheek voor uw persoonlijk profiel kunnen samenstellen.

En wij willen verder gaan, veel verder!

Klanten die een woning kopen en ons de hypotheek laten verzorgen, of hun hypotheek laten overzetten, hoeven niet zelf op zoek te gaan naar de leveranciers betreffende woningverzekering, verwarming, telefoon, gsm, ziekenfonds (voor onze Nederlandse klanten) of andere verzekeringen. Wij regelen de aansluitingen en zorgen dat op de dag dat u de woning betrekt alle contracten aangaande de nutsvoorzieningen reeds in orde zijn, en we zoeken hierbij voor u ook de meest gunstige oplossingen. Op deze manier vallen er al heel wat praktische beslommeringen weg!